Tuesday, July 10, 2012

[ Kebijaksanaan Yahudi Menipu Kita...]

Bijak sungguh yahudi memperdayakan kita umat Islam, mereka suruh kita minum susu lembu buatan mereka, tapi mereka minum susu kambing, mereka minum apa yang diminum oleh Nabi kita Muhammad SAW.Mengapa kita tidak ikut Nabi kita, kita ikut orang yahudi tapi ternyata mereka mengikut apa yang Nabi kita makan dan minum.

Teruskan membongkar kebijaksanaan yahudi menipu umat Islam... Kata-katanya ini adalah bertepatan dengan hadis Rasullulah saw:

"Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu.. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil".

1)Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan kaum yahudi ini) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam tetapi sebenarnya Nabi Muhammad saw kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman haiwan tersebut. Nak ikut yahudi ke nak ikut Nabi kita?

Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sebab hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. Kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam, makanlah kita toksin tersebut serta bertambah lembablah otak kita umat Islam kerana percaya buku sains keluaran kaum yahudi/kafir.

2)Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi Muhammad saw kita selain susu dan madu. Cuba tengok kaum Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi di tangan mereka.

3)Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains yang direka kaum yahudi/kafir ini umpama merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.

4)Kaum yahudi/kafir ini juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat , contohnya air coke dan maggi . Air coke sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5) .

5)Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG (mono sodium glutamate atau selalu disebut ajinomoto) dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.

6)Untuk pengetahuan, kaum yahudi/kafir ini mengwar-warkan kebaikan minum soya (Kerana USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan.
Selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang kerana dalam soya ada hormon estrogen yang sama dengan estrogen kat wanita. soya ada phytic acid yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas..

Firman Allah S.W.T Bermaksud:Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepadamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: “Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang sebenarnya)”. Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemauan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu.(Surah : AL-BAQARAH :Ayat 120)

0 comments:

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates